Auto Unlock opent mijn deur te vroeg. Wat kan ik doen om dit te voorkomen?

Opent Auto Unlock je deur te vroeg? Vanaf nu kun je Auto Unlock vertragen. Dit stelt je instaat om de tijd voor het openen van de deur aan te passen aan jouw persoonlijke behoefte.

Dit is hoe de vertraging van Auto Unlock werkt
Als je de Geofence hebt verlaten en na enige tijd weer binnenkomt, start de Nuki-app de Bluetooth-scan voor je Smart Lock. Nuki opent je deur zodra je Smart Lock via Bluetooth is gevonden.
Met de app-versie 2023.2.1 heb je nu de mogelijkheid om Auto Unlock te vertragen. Dit wordt gerealiseerd door Auto Unlock de deur niet eerder te laten openen dan nadat de Bluetooth-signaalsterkte een bepaalde waarde heeft bereikt.

De volgende opties zijn beschikbaar:
Wanneer de deur te vroeg opent voor je persoonlijke behoefte, kun je de tijd voor het openen van de deur aanpassen.

• Geen vertraging: De deur wordt geopend zodra De Smart Lock via Bluetooth is gevonden.
  • Lichte vertraging: Je deur wordt geopend nadat je Smart Lock is gevonden via Bluetooth EN het Bluetooth-signaal een bepaalde waarde heeft bereikt.
  • Aanzienlijke vertraging: De deur wordt alleen geopend wanneer het Bluetooth-signaal sterk is. Auto Unlock wordt dan met een aanzienlijke vertraging uitgevoerd.

Wanneer moet je een vertraging instellen voor Auto Unlock?
Enkele voorbeelden

• Je parkeert je auto voor je huis. Voordat je uitstapt is de deur al geopend.
  • Je gaat vaak niet direct naar huis, maar brengt een bezoek aan andere mensen in het huis/in de buurt van je huis.
  • Je wilt dat de deur alleen opengaat als je er direct vóór staat en niet al wanneer je hem nadert.

Je kunt hier lezen hoe Auto Unlock werkt