Auto Unlock afbreken na (Expertinstellingen)

Hoe lang moet Bluetooth blijven zoeken?

Wanneer je de geofence betreedt, begint de Nuki-app via Bluetooth te zoeken naar je Nuki-apparaat. Als je apparaat binnen de gespecificeerde tijd wordt gevonden en er een Bluetooth-verbinding is gemaakt, wordt Auto Unlock uitgevoerd. Is dit niet het geval, wordt Auto Unlock geannuleerd.

De duur van de Bluetooth-scan is afhankelijk van je individuele behoeften. Standaard zoekt de Nuki-app gedurende 20 minuten naar je Nuki-apparaat. Je kunt de duur hiervan ook handmatig instellen en kiezen voor een duur tussen 5 en 40 minuten.

Voorbeelden

• Je hebt voor een erg kleine geofence gekozen of je rijdt meestal met de auto naar huis. Er zit maar een korte tijd tussen het betreden van de geofence en het thuiskomen Een korte zoektijd voor je apparaat is voldoende voor een perfecte Auto Unlock-ervaring.
  • Na het betreden van de geofence doe je vaak een paar dingen (winkelen, etc.) voordat je naar huis gaat. Een langere Bluetooth-zoektocht kan handig zijn om Nuki de deur voor je te laten openen ook al ga je niet direct naar huis.

Belangrijke opmerkingen over het veranderen van de expert-instellingen
In de expert-instellingen bieden we onze gebruikers verschillende instellingen en mogelijkheden. Hieruit kunnen gebruikers de instellingen samenstellen die ideaal zijn voor hun individuele gebruikssituaties.
Voordat er iets wordt gewijzigd, moet de Auto Unlock-functie met de standaardinstellingen normaal werken. Wijzigingen aan de expert-instellingen die je uitvoert zijn voor eigen risico. Wanneer de expert-instellingen zijn gewijzigd, kunnen we alleen beperkte ondersteuning bieden.

Meer lezen
De Auto Unlock onder de loep
Auto Unlock optimaliseren