Positie controleren (Expertinstellingen voor iOS-gebruikers)

Welke methode moet worden gebruikt om je positie aanvullend te controleren?

Deze optie is alleen beschikbaar voor iOS-gebruikers.
Het besturingssysteem van je iPhone detecteert je huidige positie. Voor Auto Unlock, controleert de Nuki-app om veiligheidsregels je positie nogmaals, wanneer je de geofence verlaat.

Je kunt het extra controleren van je positie aanpassen. We raden echter aan om de locatie via GPS en wifi-netwerken te valideren.

• GPS (standaard)
    Het gebruiken van GPS en locatiegegevens van wifi-netwerken voor het valideren van je positie is meestal nauwkeuriger dan alleen gebruik te maken van locatiegegevens van wifi-netwerken. Daarom gebruiken we standaard beide methodes voor extra verificatie. Het is echter ook energie-intensiever.
  • Wifi
    Afhankelijk van de dichtheid van wifi-netwerken en de sterkte van het GPS-signaal in jouw regio, kan het gebruik van locatiegegevens van wifi-netwerken voldoende nauwkeurig en energiezuiniger zijn.
  • Geen extra controle van de positie
    In dit geval vertrouwen we alleen op de informatie verzameld door het besturingssysteem.

Belangrijke opmerkingen over het veranderen van de expert-instellingen
In de expert-instellingen bieden we onze gebruikers verschillende instellingen en mogelijkheden. Hieruit kunnen gebruikers de instellingen samenstellen die ideaal zijn voor hun individuele gebruikssituaties.
Voordat er iets wordt gewijzigd, moet de Auto Unlock-functie met de standaardinstellingen normaal werken. Wijzigingen aan de expert-instellingen die je uitvoert zijn voor eigen risico. Wanneer de expert-instellingen zijn gewijzigd, kunnen we alleen beperkte ondersteuning bieden.

Meer lezen
De Auto Unlock onder de loep
Auto Unlock optimaliseren