Geofence uitgaan (Expertinstellingen)

Welke actie moet er worden uitgevoerd als je de geofence verlaat?

leaving the geofence

Het besturingssysteem van je smartphone informeert de Nuki-app wanneer je de geofence verlaat. De Nuki-app activeert de vergrendelingsactie die je hebt gedefinieerd.

Gebruikssituatie

Nuki kan je deur automatisch vergrendelen als je je huis verlaat. Van deze instelling wordt vaak gebruikgemaakt om de veiligheid te vergroten.

Instellingen

• Geofence uitgaan: "Vergrendelen"
  • Geofence ingaan: "Geen actie"
  • Apparaat gevonden: "Ontgrendelen"
  • Apparaat niet gevonden: "Geen actie"

De radius van de geofence is tenminste 100 m. Wanneer je de geofence verlaat of betreedt, ben je niet langer binnen het Bluetooth-bereik van je Nuki-apparaat. Om deze instelling te kunnen gebruiken moet je Nuki-apparaat online beschikbaar zijn.
Je kunt met de Nuki Bridge je Nuki-apparaat online brengen. Bediening op afstand voor Smart Lock 3.0 Pro is zonder extra accessoires mogelijk via de ingebouwde wifi.

Belangrijke opmerkingen over het veranderen van de expert-instellingen
In de expert-instellingen bieden we onze gebruikers verschillende instellingen en mogelijkheden. Hieruit kunnen gebruikers de instellingen samenstellen die ideaal zijn voor hun individuele gebruikssituaties.
Voordat er iets wordt gewijzigd, moet de Auto Unlock-functie met de standaardinstellingen normaal werken. Wijzigingen aan de expert-instellingen die je uitvoert zijn voor eigen risico. Wanneer de expert-instellingen zijn gewijzigd, kunnen we alleen beperkte ondersteuning bieden.

Meer lezen
De Auto Unlock onder de loep
Auto Unlock optimaliseren