Geofence ingaan (Expertinstellingen)

Welke actie moet er worden uitgevoerd als je de geofence betreedt?

entering the geofence

Nuki kan je deur bedienen als je de geofence betreedt.
Het besturingssysteem van je smartphone informeert de Nuki-app wanneer je de geofence betreedt. De Nuki-app activeert de vergrendelingsactie die je hebt gedefinieerd.

Gebruikssituaties

Verkort het vergrendelingsproces
Heeft je deur een knop als deurbeslag aan de buitenkant? Dan kan het gemakkelijk zijn als Nuki de deur ontgrendelt voordat je aankomt.
Als je kiest voor de actie “Ontgrendelen”, ontgrendelt Nuki de deur zodra je de geofence betreedt. Door de knop aan de buitenkant is de deur nog steeds gesloten en veilig.
Wanneer je uiteindelijk je huis bereikt, is allen de grendel uitgetrokken. Auto Unlock open de deur in een mum.

Instellingen

• Geofence uitgaan: "Vergrendelen" of "Geen actie"
  • Geofence ingaan: "Ontgrendelen"
  • Apparaat gevonden: "Deur openen"
  • Apparaat niet gevonden: "Geen actie” of "Vergrendelen"

Huis met verschillende deuren
Je hebt een huis met verschillende deuren met een “hendel” als deurbeslag. Alle deuren zijn uitgerust met Nuki. Je wilt dat alle deuren worden ontgrendeld als je thuiskomt. Het maakt niet uit door welke deur je je huis binnengaat.

Instellingen

• Geofence uitgaan:"Vergrendelen" of "Geen actie"
  • Geofence ingaan: "Ontgrendelen"
  • Apparaat gevonden: "Geen actie"
  • Apparaat niet gevonden: "Vergrendelen" of "Geen actie"

De Nuki Opener gebruiken om de garagedeur te openen
Je gebruikt de Nuki Opener voor je oprijlaan of garagedeur. Er is geen Bluetooth-verbinding met de Opener omdat de afstand te ver is. Maar je wilt dat de poort opengaat wanneer je aankomt.

Instellingen

• Geofence uitgaan: "Geen actie"
  • Geofence ingaan: "Deur openen”
  • Apparaat gevonden: "Geen actie”
  • Apparaat niet gevonden: "Geen actie”

De radius van de geofence is tenminste 100 m. Wanneer je de geofence verlaat of betreedt, ben je niet langer binnen het Bluetooth-bereik van je Nuki-apparaat. Om deze instelling te kunnen gebruiken moet je Nuki-apparaat online beschikbaar zijn.
Je kunt met de Nuki Bridge je Nuki-apparaat online brengen. Bediening op afstand voor Smart Lock 3.0 Pro is zonder extra accessoires mogelijk via de ingebouwde wifi.

Belangrijke opmerkingen over het veranderen van de expert-instellingen
In de expert-instellingen bieden we onze gebruikers verschillende instellingen en mogelijkheden. Hieruit kunnen gebruikers de instellingen samenstellen die ideaal zijn voor hun individuele gebruikssituaties.
Voordat er iets wordt gewijzigd, moet de Auto Unlock-functie met de standaardinstellingen normaal werken. Wijzigingen aan de expert-instellingen die je uitvoert zijn voor eigen risico. Wanneer de expert-instellingen zijn gewijzigd, kunnen we alleen beperkte ondersteuning bieden.

Meer lezen
De Auto Unlock onder de loep
Auto Unlock optimaliseren