Aanmaken en versturen van Bridge-logs

Fout-logs zijn een belangrijk diagnostisch hulpmiddel

Fout-logs zijn een belangrijk diagnostisch hulpmiddel om de oorzaken van verbindingsproblemen te identificeren en op te lossen. Zelfs al je problemen ondervindt met push-meldingen, kunnen Bridge-logs waardevolle inzichten verschaffen.

Bridge-logs worden gegenereerd door de Bridge-API. Daarom kan dit rapport alleen worden aangemaakt voor de Nuki Bridge, niet voor de ingebouwde wifi-module van de Smart Lock 3.0 Pro. Hier zie je hoe je Bridge-logs aanmaakt en verstuurt:

Hoe je Bridge-logs aanmaakt en verstuurt

1. De Bridge HTTP API inschakelen
Open de Nuki-app, ga naar “Bridge beheren”, en schakel de optie "HTTP API" in.
Lees hier meer: Bridge beheren
Hier vind je de Bridge-informatie die je nodig hebt voor het aanmaken van Bridge-logs.

• IP-adres
  • Poort
  • Token

Sluit het scherm “Bridge beheren” af en wacht totdat de Bridge de onderhoudsmodus afsluit en opnieuw opstart. Zodra de led uitgaat, kun je Bridge-logs aanmaken zoals beschreven in Stap 2 en ze naar ons ondersteuningsteam sturen.

2. Bridge-logs aanmaken
Open een browser op een apparaat dat is verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als jouw Nuki Bridge. Vervang de eerder verkregen informatie (IP-adres, poort, en token) door de volgende URL's:

• http://IP:PORT/log?count=1000&token=TOKEN
  • http://IP:PORT/info?token=TOKEN

3. Het foutrapport verzenden naar Nuki-ondersteuning
Wanneer je bovenstaande URL's opent, worden de Bridge-logs weergegeven. Kopieer het aangeboden rapport uit de browser en verstuur het (bijv. als pdf) naar ons ondersteuningsteam.

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of verdere assistentie wenst.