Montage

De Smart Door wordt samen met de CISA Domo Lock en de knop op de Smart Door geïnstalleerd door een monteurdie daarvoor is aangewezen door de leverancier van de deur (CISA).

Voor de dichtstbijzijnde Smart Door dealer kun je het beste even contact opnemen met cisa.com.

Als er iets mis is met de hardware moet er contact worden opgenomen met een technicus van CISA.
Als er iets mis is met de software moet er contact worden opgenomen met de klantendienst van Nuki.