Activering & Deactivering

Wanneer u voor het eerst een pairing uitvoert, wordt de CISA DOMO Lock geactiveerd met de knop van de Smart Door, waardoor er dus een pairing tussen beide apparaten plaatsvindt.

Als je alleen de knop hoeft te demonteren van de Smart Door, moet je voor het deactiveren alles terugzetten naar de fabrieksinstellingen en de pairing van het apparaat ongedaan maken.

Installeren van een andere knop voor de Smart Door op een slot dat al is geactiveerd

Wanneer je een nieuwe knop voor de Smart Door installeert zonder de vorige te deactiveren, zal de nieuwe Smart Door niet meteen werken.

Als je die wilt gaan gebruiken, moet je de Nuki-app openen en een pairing laten uitvoeren tussen je smartphone en de knop van de Smart Door.

De activeringfase zal mislukken, omdat de knop eerder gekoppeld was aan een andere Smart Door. Om het activeren toch af te ronden moet je contact opnemen met de klantendienst van Nuki en de ID opgeven van je Nuki-apparaat.

Je kunt de ID van je Nuki apparaat vinden op het etiket op het kozijn van de deur of op het scherm met de Verbindingstatus, tenminste als de Smart Door nog beschikbaar is in de Nuki-app op je smartphone.

De Nuki klantendienst zal je voorzien van een Deactiveringscode. Door deze code in te voeren kun je verder gaan met deactiveren en vervolgens de nieuwe Smart Door activeren.