Smart Action Center

In het Action Center vind je de functie Auto Unlock, maar ook nieuwe Smart Notifications en Smart Warnings.

• Met Auto Unlock zal Nuki de deur automatisch ontgrendelen zodra je in de buurt van de Smart Door komt. Hier vind je nog wat meer informatie over de Auto Unlock.
  • Activeer Smart Notifications om een pushmelding te krijgen op je smartphone zodra je in de buurt van je Smart Door komt. Met een actieknop kun je de deur vlug ontgrendelen zonder dat je daarvoor de Nuki-app hoeft te openen.
  • De Smart Warnings zullen het je melden als je je Smart Door verlaat en de deur is nog niet op slot. Je kunt de deur onmiddellijk vergrendelen door op de actieknop te klikken. /li>
Smart Action Center

Met de diverse functies blijft alles even transparant en gebruiksvriendelijk. Of je de Auto Unlock nu wel of niet geactiveerd hebt, met de meldingen waar je een actie op kunt laten volgen kun je, zodra je aankomt bij of weggaat van je Smart Door, de deur snel vergrendelen of ontgrendelen. Dit doe je door op de gewenste actie in de melding te tikken – en dat zonder dat je daarvoor de Nuki-app hoeft te openen. Het is ook heel handig voor wie een smartwatch heeft, omdat je dan de Nuki-app niet nog eens hoeft te openen en je er zelfs geen smartphone meer bij nodig hebt.

Opgelet: Smart Notifications en Smart Warnings werken alleen als de diensten voor het lokaliseren en het doorgeven van meldingen voor de Nuki-app geactiveerd zijn.

Zo kun je de kwaliteit van de Smart Actions en vooral die van de Auto Unlock nog verbeteren:

• Wanneer je wifi activeert, wordt de kwaliteit van Smart Actions beter doordat met wifi je smartphone makkelijker te lokaliseren is.
  • Bij een energiezuinige stand van je smartphone kan het zijn dat je een paar seconden moet wachten voordat Auto Unlock je deur automatisch opent. Als je dit wilt voorkomen, moet je gewoon even je telefoon wakker maken door vlak voordat je bij je deur bent op home of power te drukken – en dan zal de Nuki Auto Unlock nog sneller werken.
  • Wanneer je een Android toestel hebt, moet je het optimaliseren van de batterij uitschakelen voor de Nuki-app, zodat die de gegevens voor de locatie kan ontvangen die nodig zijn voor Smart Actions, zonder dat het programma een vertraging veroorzaakt.
  • Met de Auto Unlock Expert instellingen kun je de configuratie voor het automatisch vergrendelen aan je eigen wensen aanpassen.
  • Op het Auto Unlock informatiescherm staat een map waarmee je de actuele status van de Auto Unlock kunt volgen. Verder zijn er nog de Auto Unlock expert instellingen waarmee je verschillende acties voor geofence-gebeurtenissen kunt instellen. Maar dat vonden wij nog niet genoeg.

Lees hier meer over Auto Unlock en hoe het werkt.