Smart Door resetten

Met de Nuki-app kunt je je Smart Door resetten naar de fabrieksinstellingen. Alle gegevens worden dan permanent gewist. Na het resetten naar de fabrieksinstellingen kun je een nieuwe set-up voor je Smart Door uitvoeren.

Er zijn twee manieren om je Smart Door te resetten naar de fabrieksinstellingen:

1) Via de instellingen voor de Smart Door
Om je Smart Door te resetten via de instellingen, tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen. Selecteer vervolgens "Functies en configuratie" en dan "Naar fabrieksinstellingen terugzetten". Volg dan de aanwijzingen in de Nuki-app.

2) Via het helpgedeelte
Je kunt je Smart Door ook resetten als die niet in je Nuki-app staat. Open het menu van de Nuki-app (linksboven) en ga naar “Help”. Selecteer “Smart Door resetten naar fabrieksinstellingen” en volg de aanwijzingen in de Nuki-app.

Als je je Smart Door in zijn geheel of gedeeltelijk wilt deïnstalleren, reset het apparaat dan eerst naar de fabrieksinstellingen.