Smart Door resetten

Wanneer je apparaat wordt teruggezet, worden alle gegevens onherroepelijk verwijderd.

Je kunt je Nuki-apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen met behulp van de Nuki-app. Hierbij worden alle gegevens onherroepelijk verwijderd. Na het resetten kan je het Nuki-apparaat opnieuw instellen.

Er zijn twee manieren om het Nuki-apparaat naar de fabrieksinstellingen terug te zetten:

1) Via het systeembeheer
Om de systeembeheermodule te gebruiken om je Nuki-apparaat te resetten, tik je in de Nuki-app op het gewenste apparaat en open je de instellingen. Selecteer vervolgens "Functies en configuratie" en dan "Naar fabrieksinstellingen terugzetten". Volg daarna de instructies in de Nuki-app.

2) Via het hulpmenu
Je kunt je Nuki-apparaat ook resetten als deze niet beschikbaar is in de Nuki-app. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en tik op "Hulp". Selecteer vervolgens "Naar fabrieksinstellingen terugzetten" en volg de instructies in de Nuki-app.

Opgelet: Als je je Smart Door in zijn geheel of gedeeltelijk wilt deïnstalleren, reset het apparaat dan eerst naar de fabrieksinstellingen.