Auto Unlock verbeteren

Met Auto Unlock zal Nuki je deur bij thuiskomst automatisch ontgrendelen.

Zo kun je de kwaliteit van de Smart Actions en vooral die van de Auto Unlock nog verbeteren:

• Wanneer je wifi activeert, wordt de kwaliteit van Smart Actions beter doordat met wifi je smartphone makkelijker te lokaliseren is.
  • Bij een energiezuinige stand van je smartphone kan het zijn dat je een paar seconden moet wachten voordat Auto Unlock je deur automatisch opent. Als je dit wilt voorkomen, moet je gewoon even je telefoon wakker maken door vlak voordat je bij je deur bent op home of power te drukken – en dan zal de Nuki Auto Unlock nog sneller werken.
  • Wanneer je een Android toestel hebt, moet je het optimaliseren van de batterij uitschakelen voor de Nuki-app, zodat die de gegevens voor de locatie kan ontvangen die nodig zijn voor Smart Actions, zonder dat het programma een vertraging veroorzaakt.
  • Met de Auto Unlock Expert instellingen kun je de configuratie voor het automatisch vergrendelen aan je eigen wensen aanpassen.
  • Op het Auto Unlock informatiescherm staat een map waarmee je de actuele status van de Auto Unlock kunt volgen. Verder zijn er nog de Auto Unlock expert instellingen waarmee je verschillende acties voor geofence-gebeurtenissen kunt instellen. Maar dat vonden wij nog niet genoeg.

Lees hier meer algemene informatie over Smart Actions:
Smart Action Center