Het geluidsvolume van de zoemer verlagene

Hoe hoog het geluidsvolume dat via de akoestische feedback wordt doorgegeven precies is, is afhankelijk van het materiaal van de deur, het type installatie en de bouwkundige bijzonderheden van het perceel. Sommige materialen hebben een sterk geluidsabsorberend effect.

Het geluidsvolume kan worden verlaagd. Om het geluidsvolume te wijzigen hoef je in de Nuki-app alleen de gewenste Smart Door te selecteren en naar de instellingen voor het slot te gaan. Kies dan “Functies en configuratie” > “Toets, LED en geluid” > “Geluid”. Hier kun je het niveau voor het geluid configureren als Normaal, Zacht of Uit.