Deïnstalleren

1. Zet het apparaat - als je erbij kunt tenminste - terug op de fabrieksinstellingen voordat je het deïnstalleert. Kijk om terug te gaan naar de fabrieksinstellingen hieronder bij Veiligheid > Activeren & Deactiveren.
  2. Verwijder de sluitring.
  3. Schroef de knop van de Smart Door eraf. Doe dat wel voorzichtig, omdat anders de ankers binnenin het deurkozijn kunnen vallen. Voor dat geval zitten er in de verpakking twee reserve-ankers.