Auto Lock – Automatisch je deur op slot doen

Je Smart Door doet je deur automatisch voor je op slot

Met de voorziening Auto Lock gaat je deur automatisch op slot als die een bepaalde tijd lang niet op slot is geweest of na het openen/sluiten ervan.

Als de deur gesloten is gebleven, zal hij ook na het verstrijken van de in de Nuki-app vooraf ingestelde tijd op slot blijven.

Om de parameters van de Auto Lock aan te passen tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen voor het slot. Ga dan naar "Functies en configuratie". Hier kun je de functie “Auto Lock” configureren en de gewenste tijd (30 sec – 30 min) selecteren na afloop waarvan de deur op slot gaat.

De keren dat met Auto Lock de deur op slot is gedaan worden geregistreerd in het activiteitenlog.