Toevoegen en beheren Smart Door gebruikers

Een Smart Door toevoegen via Bluetooth

Een Smart Door toevoegen via Bluetooth:
1) Installeer de Nuki-app op je smartphone.
2) Open de Nuki-app op je smartphone en kies "Apparaten toevoegen"> "Smart Door". Volg de aanwijzingen op de Nuki-app om een pairing voor de Smart Door te laten uitvoeren.
3) Zodra de pairing gereed is, kun je de Smart Door vanaf je smartphone bedienen.

Om te voorkomen dat gasten met andere smartphones direct een pairing op jouw Nuki Smart Door kunnen uitvoeren, moet je de optie “Bluetooth Pairing” uitschakelen.
Open je Nuki-app en ga naar: "Instellingen" > "Functies en configuratie" en deactiveer de optie “Bluetooth Pairing”.
Wanneer pairing via Bluetooth is uitgeschakeld, kun je alleen nog nieuwe gebruikers voor de Smart Door toevoegen via de uitnodigingscode.

De toegang voor je Smart Door delen

Met de Nuki-app kun je het recht op toegang delen met vrienden en familie. Als je een Nuki Bridge hebt, kan dat zelfs van grote afstand. Je kunt de uitnodigingscodes met je Nuki-app delen, bijvoorbeeld door tekstberichten of per e-mail.

Tik op het gewenste Smart Door in de Nuki-app en open de instellingen van het slot om een uitnodigingscode te creëren, selecteer “Toegangsrechten". Wanneer je op “Gebruikers” tikt, zie je de gebruikers waar al toestemming voor is en kun je de toegangsrechten bewerken of er een nieuwe gebruikers aan toevoegen. Wanneer je online toegang hebt tot het apparaat, werkt dit zelfs van grote afstand.
Zodra je een nieuwe gebruiker maakt, wordt er ook een uitnodigingscode gegenereerd die je dan kunt delen met de persoon naar keuze.
Uitnodigingscodes kunnen slechts één keer binnen 48 uur worden gebruikt. Daarna vervalt hun geldigheid.

Een Smart Door toevoegen via een uitnodigingscode

Om een Smart Lock toe te voegen via een uitnodigingscode ga je als volgt te werk:
1) Installeer de Nuki-app op je smartphone.
2) Open de Nuki-app op je smartphone en kies "Apparaten toevoegen"> "Smart Door" en voer de uitnodigingscode in.
3) Nadat je een geldige uitnodigingscode hebt ingevoerd, kun je de Smart Door bedienen vanaf de nieuwe smartphone.

Gebruikers beheren

Om gebruikers te beheren tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen voor het slot. Ga dan naar “Toegangsrechten". Daar zie je welke gebruikers er al toestemming hebben en kun je die bewerken, en ook kun je hier weer nieuwe gasten uitnodigen die toegang mogen hebben tot je Smart Door. Als je een Nuki Bridge hebt, kan dat zelfs van grote afstand.

Om mensen meteen uit te nodigen voor je Nuki, kun je ook het menu openen (linksboven) en dan “Gebruiker uitnodigen” kiezen.