Een nieuwe smartphone gebruiken

Als je gebruik wilt gaan maken van een nieuwe smartphone, hoef je daar alleen een toestemming voor aan te maken, alsof je zelf een nieuwe gebruiker was. De toestemming voor je oude toestel kun je dan wissen.

Meer informatie over het toevoegen en beheren van gebruikers.

Alle instellingen die je voor de Smart Door hebt voor de administratie, de gebruikers die toegang hebben en voor het activiteitenlog, blijven behouden doordat ze direct op de Smart Door staan en niet op je telefoon. Als je een nieuwe smartphone wilt gebruiken, zal de configuratie dus niet verloren gaan.

Tags: new phone, new smartphone, nieuwe smartphone