Smartphone kwijt / vergeten / batterij leeg

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonder smartphone je huis binnen te komen:

• Je kunt nog steeds gebruik maken van je bestaande mechanische sleutel.
  • Je kunt iemand anders die toegang heeft (vrienden, familie) vragen de deur voor jou te openen. Als je een Nuki Bridge hebt, kan dat zelfs van grote afstand.
  • Je kunt de Nuki Fob gebruiken. De Nuki-app Fob is een Bluetooth apparaatje waarmee je zonder smartphone je deur op kunt slot doen.
  • Je kunt de Nuki Keypad gebruiken. Open je deur door het invoeren van een zescijferige toegangscode.

Wanneer de batterijen nog maar voor 20% capaciteit hebben, zal Nuki je daar via de Nuki-app en direct op de Smart Door op attenderen. Zodoende heb je genoeg de tijd om de batterijen te vervangen. Hier is meer informatie te vinden over batterijen.

Bluetooth Key Fob for your Smart Door