Firmware-update

Zodra er een nieuwe update voor je Smart Door beschikbaar is krijg je daarvan bericht in de Nuki smartphone-app. Je kunt ook zelf op zoek gaan naar updates bij de instellingen voor de Smart Door. Tik in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen voor het slot. Ga dan naar “Smart Door beheren” en kies “Firmware-update”. Volg de aanwijzingen in de Nuki-app om de firmware voor je Smart Door te laten bijwerken.