Firmware-update voor je Smart Door

Altijd up-to-date met de automatische firmware-update voor je Smart Door

Een actuele firmware zorgt er niet alleen voor dat alle functies van je Nuki-producten volledig kunnen worden gebruikt, maar het waarborgt ook de maximale veiligheid.

Vanaf nu kun je firmware-updates voor je toegangsoplossingen automatisch laten installeren. Je Nuki apparaten controleren dan dagelijks of er een nieuwe firmware-versie beschikbaar is en installeren deze ’s nachts automatisch. In het log verschijnt een melding om je te laten weten dat de update is uitgevoerd. Op deze manier kunnen ook gebruikers die hun Smart Door voornamelijk via uitbreidingen (zoals de Nuki Keypad) bedienen altijd van de nieuwste firmware-versie profiteren.
Natuurlijk kun je deze instelling ook deactiveren als je het proces liever handmatig wilt regelen. Het betreffende punt vind je in het hoofdstuk "Functies en configuratie" van je Nuki apparaat bij “Firmware-actualisering”.

Handmatige firmware-update

Zodra er een nieuwe update voor je Smart Door beschikbaar is krijg je daarvan bericht in de Nuki smartphone-app. Je kunt ook zelf op zoek gaan naar updates bij de instellingen voor de Smart Door. Tik in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen. Ga dan naar "Functies en configuratie" en kies “Firmware-update”. Volg de aanwijzingen in de Nuki-app om de firmware voor je Smart Door te laten bijwerken.