PIN vergeten

Door een PIN in te stellen kun je je Smart Door beschermen tegen onbevoegde toegang

Als je de PIN voor je Smart Door bent vergeten en er is verder geen gebruiker die bekend is met deze PIN, dan moet je om weer toegang te krijgen tot de gedeelten die met de PIN beveiligd zijn de Smart Door terugzetten op de fabrieksinstellingen.

Open het menu van de Nuki-app (linksboven) en ga naar “Help”. Selecteer “Smart Door resetten naar fabrieksinstellingen” en volg de aanwijzingen in de Nuki-app.