PIN vergeten

Veiligheid door bescherming met PIN

Door een zescijferige PIN in te stellen kun je je Smart Door beschermen tegen onbevoegde toegang (tot de administratie, het activiteitenlog en het gebruikersbeheer). Om een pincode in te stellen tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en open je de instellingen voor het slot. Selecteer vervolgens “Beheren Smart Door”. Hier kun je bij de optie “Wijzig PIN” de PIN configureren.

Elke gebruiker die bekend is met de PIN kan wijzigingen aanbrengen aan de configuratie van de Smart Door. Dat betekent dat er voor de Nuki-app niet iemand is die als enige de bevoegdheid als administrator heeft. Er zijn gebruikers die beschikken over de PIN en die daardoor de hierboven genoemde informatie kunnen bekijken, maar er zijn ook gebruikers die daar geen toegang toe hebben omdat ze niet bekend zijn met de PIN.

PIN vergeten

Als je de PIN voor je Smart Door bent vergeten en er is verder geen gebruiker die bekend is met deze PIN, dan moet je om weer toegang te krijgen tot de gedeelten die met de PIN beveiligd zijn de Smart Door terugzetten op de fabrieksinstellingen.

Tags: PIN, PIN code, PIN-code, Security PIN, Admin PIN, forgot PIN, lost PIN, Administrator