Kalibratie

Het Nuki Smart Lock kalibreert zichzelf tijdens de initiële installatie en past zichzelf aan je deur aan. Als je deur bijvoorbeeld zo is ontworpen dat deze twee keer kan worden vergrendeld, zal het Smart Lock dat ook doen.

Om achteraf je Smart Lock nogmaals te kalibreren, tik je in de Nuki-app op het gewenste Smart Lock en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens "Smart Lock beheren". Het slot kan hier opnieuw gekalibreerd worden met behulp van de optie "Smart Lock opnieuw kalibreren".

Smart Lock - Calibration