Vergrendelen met de Fob

Je kan de knop-opdrachten van je Nuki Fob via de Nuki-app instellen (selecteer je het Nuki-apparaat dat op de Fob in je Nuki-app is aangesloten en open je het menu. Selecteer “Toegangsrechten” > “Fob”.)

De basisinstellingen zijn:

• 1x drukken: intelligente vergrendeling. Dit betekent dat de deur ontgrendeld of geopend (met een deurknop) wordt wanneer de deur op slot is en vergrendeld wordt wanneer de deur ontgrendeld is.
  • 2x drukken: ontgrendelen/deur openen
  • 3x drukken: vergrendelen