Configuratie

Het uitvoeren van de set-up en het administreren van de Nuki Opener gebeurt via de Nuki-app voor iOS en Android smartphones . Open de Nuki-app, selecteer in het menu "Beheer mijn apparaten" en kies dan de Nuki Opener. Volg de aanwijzingen op de Nuki-app om de Nuki Opener te installeren en configureren.

De Nuki Opener is ervoor ontworpen dat hij kan worden gebruikt in combinatie met elk product uit het programma van Nuki. Als je dus al een Smart Lock en een Nuki Bridge in gebruik hebt, kun je je Opener verbinden om die op afstand te kunnen bedienen met dezelfde Bridge.