In gebruik nemen

Het Nuki Power Pack is een krachtige accu voor je Nuki Smart Lock. Het is compatibel met elke Nuki Smart Lock en je kunt er heel eenvoudig de batterijen in je Nuki Smart Lock mee vervangen.

Het Nuki Power Pack wordt met behulp van een USB-C-kabel opgeladen. Bij de levering van het Nuki Battery Pack is een USB-C-kabel inbegrepen (50 cm, USB-A naar USB-C).

In gebruik nemen

Haal eerst het batterijvak uit je Smart Lock. Het batterijvak bevindt zich aan de onderkant van de Smart Lock. Druk het kleine hendeltje in de richting van de pijl om het vak te openen. Als het batterijvak uit je Smart Lock is verwijderd, kun je het Power Pack er eenvoudig insteken.

Let er even op dat je vergeleken met het batterijvak wat meer kracht moet zetten om het Nuki Power Pack in de Smart Lock te laten glijden. Je kunt het best de Smart Lock stabiel houden door je ene hand erboven te houden terwijl je de Power Pack omhoogschuift, tot je een klik hoort.

Nuki Power Pack