Smartphone verloren / vergeten / batterij leeg

Als je onderweg bent en je smartphone niet bij je hebt, zijn er nog andere manieren om je deur te ontgrendelen:

• Gebruik gewoon je fysieke sleutel.
  • Vraag een andere persoon die toegangsrechten tot je deur heeft om deze voor je te openen. Als je een Nuki Bridge hebt, werkt dit zelfs op afstand.
  • Je gebruikt de Nuki Fob. We hebben de Fob speciaal ontwikkeld voor mensen die ook wel eens op weg zijn zonder hun smartphone en voor mensen die geen smartphone hebben. De Nuki Fob is een kleine Bluetooth sleutelhanger. Hiermee kun je de deur met een druk op de knop vergrendelen.

Nuki geeft bij een laag batterijniveau van ongeveer 20% via zowel de Nuki-app als direct op het Smart Lock aan dat de batterijen binnenkort leeg raken. Zo heb je genoeg tijd om nieuwe batterijen te plaatsen. Meer informatie over de batterijen vind je hier.