Montage-instructies voor je Keypad

De Nuki Keypad is ontworpen om zelf te monteren.

De Nuki Keypad is ontworpen om zelf te monteren. Tijdens het monteren hoeven er geen draden of kabels te worden aangesloten, want hij heeft batterijvoeding. Hij is dus in een paar minuten te monteren en in te stellen.

Houd er rekening mee dat de Keypad tijdens het monteren binnen het bluetoothbereik van de Smart Lock (Opener of Smart Door) moet zijn.

Het Keypad aan het deurkozijn kleven
Je kunt de Nuki Keypad buiten je voordeur monteren door hem op het deurkozijn te lijmen.
1) Reinig het deurkozijn om het vetvrij en schoon te maken.
2) Verwijder de kleeffolie aan de achterkant van het Keypad.
3) Bevestig het Keypad aan het deurkozijn, in de gewenste positie.
4) Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Mijn apparaten beheren” > "Keypad".
De Nuki App begeleidt je bij het instellen van je Nuki Keypad.

Het Keypad in de wand schroeven
De Keypad kan buiten je voordeur op het deurkozijn worden gelijmd (zoals hierboven beschreven) of op de muur worden geschroefd.
1) Open de behuizing van het Nuki-Keypad door te drukken op de onderkant van het Keypad en het vervolgens van de achterplaat af te trekken.
2) Gebruik het meegeleverde montagemateriaal om de achterplaat van het Nuki Keypad aan de huismuur te monteren. Schroef hierbij eenvoudigweg door de siliconen afdekkingen bij de twee gaten heen; deze dichten het Keypad af zodat er geen water in de behuizing kan binnendringen.
3) Bevestig vervolgens de behuizing van het Keypad aan de achterplaat, zodat de buitenste siliconen laag alle randen goed afdicht.
4) Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Mijn apparaten beheren” > "Keypad".
De Nuki App begeleidt je bij het instellen van je Nuki Keypad.