Montage-instructies voor je Keypad

De Nuki Keypad is ontworpen om zelf te monteren.

De Nuki Keypad is ontworpen om zelf te monteren. Tijdens het monteren hoeven er geen draden of kabels te worden aangesloten, want hij heeft batterijvoeding. Hij is dus in een paar minuten te monteren en in te stellen.

Houd er rekening mee dat de Keypad tijdens het monteren binnen het bluetoothbereik van de Smart Lock (Opener of Smart Door) moet zijn.

Je kunt de Nuki Keypad buiten je voordeur monteren door hem op het deurkozijn te lijmen.
De Keypad Versie 1 kan buiten je voordeur op het deurkozijn worden gelijmd of op de muur worden geschroefd.

Klebefolie_KP2

Het Keypad aan het deurkozijn kleven (Keypad Versie 1 & 2.0)

1) Verwijder de kleeffolie aan de achterkant van het Keypad.
2) Remove the adhesive cover from the back of the Keypad.
3) Bevestig het Keypad aan het deurkozijn, in de gewenste positie.
4) Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Mijn apparaten beheren” > "Keypad". De Nuki App begeleidt je bij het instellen van je Nuki Keypad.

KP2