PIN-beveiliging

Wanneer je het Nuki Keypad voor de eerste keer instelt, geef je een 6-cijferige beveiligingscode op.

Wanneer je het Nuki Keypad voor de eerste keer instelt, geef je een 6-cijferige beveiligingscode op. Hiermee bescherm je het Keypad tegen toegang door onbevoegden. De beveiligingscode moet dan iedere keer ingevoerd worden als je Keypad-instellingen wilt wijzigen of een ander Smart Lock wilt koppelen.

Schrijf je beveiligingscode ergens op. Zonder de beveiligingscode kun je het Keypad niet beheren en ook niet resetten.

Ben je de beveiligingscode vergeten?

Als je de beveiligingscode bent vergeten, neem dan contact op met Nuki Support. Om je zo snel mogelijk verder te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie nodig:

1. Keypad ID
Je kunt het Keypad-ID vinden met behulp van de Nuki-app.
Open hiervoor de Nuki-app op je smartphone en kies je het Nuki-apparaat verbonden met de Keypad. Open nu de “Toegangsrechten” en selecteer “Keypad” > “Instellingen”. Hier kunt u de Keypad ID vinden.

2. Factuur
Stuur ons daarnaast ook een e-mail met een scan van je factuur om hiermee te bewijzen dat je het Keypad aangeschaft hebt.

Aan de hand van je Keypad-ID en de factuur kunnen wij de geldigheid van de gegevens nalopen om je vervolgens te helpen weer toegang te krijgen tot je Keypad.