Stroomvoorziening

De Nuki Opener werkt op vier AAA batterijen; voor de stroom ben je dus niet afhankelijk van die in het gebouw. Daarmee wordt voorkomen dat er illegaal stroom wordt afgetapt en kun je de Nuki Opener bovendien installeren zonder dat je daar de toestemming van je verhuurder voor nodig hebt.

De batterijen worden meegeleverd en zitten al in het apparaat.

In plaats daarvan kan de Nuki Opener met een micro USB-kabel(niet meegeleverd) ook op 5V werken.

Voor het vervangen van de batterijen kan het deksel van de Nuki Opener eraf.

Opgelet: Voor het plaatsen of vervangen van batterijen maak je de Nuki Opener open door het deksel boven de micro-USB-poort open te houden en dit naar voren te duwen. Wanneer de Nuki Opener al aan de wand is bevestigd, houdt je de behuizing daarvan aan de randen opzij vast en kantel je die naar voren.
Is de Opener nog niet aan de wand bevestigd, dan kun je op de knop drukken terwijl je de behuizing aan de randen opzij vasthoudt en laat kantelen.