Stroomvoorziening van de Nuki Opener

De voeding van de Nuki Opener is onafhankelijk van het gebouwsysteem

De Nuki Opener werkt op vier AAA batterijen; voor de stroom ben je dus niet afhankelijk van die in het gebouw. Daarmee wordt voorkomen dat er illegaal stroom wordt afgetapt en kun je de Nuki Opener bovendien installeren zonder dat je daar de toestemming van je verhuurder voor nodig hebt.
De batterijen worden meegeleverd en zitten al in het apparaat.

In plaats daarvan kan de Nuki Opener met een micro USB-kabel (niet meegeleverd) ook op 5V werken.

De batterijen vervangen

Voor het plaatsen of vervangen van batterijen maak je de Nuki Opener open door het deksel boven de micro-USB-poort open te houden en dit naar voren te duwen.

Opener_Battery