Het Smart Lock resetten

Je kunt je Smart Lock terugzetten naar de fabrieksinstellingen met behulp van de Nuki-app. Hierbij worden alle gegevens onherroepelijk verwijderd. Na het resetten kan je het Smart Lock opnieuw instellen.

Er zijn twee manieren om het Smart Lock naar de fabrieksinstellingen terug te zetten:

1) Via het systeembeheer
Om de systeembeheermodule te gebruiken om je Smart Lock te resetten, tik je in de Nuki-app op het gewenste Smart Lock en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens "Smart Lock beheren" en dan "Naar fabrieksinstellingen terugzetten". Volg daarna de instructies in de Nuki-app.

2) Via het hulpmenu
Je kunt je Smart Lock ook resetten als deze niet beschikbaar is in de Nuki-app. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en tik op "Hulp". Selecteer vervolgens "Smart Lock naar fabrieksinstellingen terugzetten" en volg de instructies in de Nuki-app.