Vergrendelen in de Nuki-app

Vergrendelen in de Nuki-app met de vergrendelknop of veegbewegingen

Met de Nuki-app kun je jouw Smart Lock eenvoudig vergrendelen via Bluetooth. Bluetooth heeft in de open lucht een bereik van ongeveer 10 meter. Deuren, muren en andere obstakels kunnen het bereik inperken. Als je een Nuki Bridge hebt kun je het slot zelfs op afstand vergrendelen, via het internet.

Tik op je Smart Lock in de Nuki-app en kies een knop met de gewenste vergrendelfunctie. Je kunt kiezen uit:
- Ontgrendelen
- Vergrendelen
- Deur openen (trekt de dagschoot in, als je een deurknop hebt)
- Lock ’n’ Go (deur ontgrendelen en na 20 seconden automatisch vergrendelen)

Met veegbewegingen naar links of rechts kun je je deur snel vergrendelen en ontgrendelen. De standaardinstelling voor veegbewegingen is "intelligent". Dit houdt in dat je Smart Lock de deur ontgrendelt wanneer deze vergrendeld is en de deur vergrendelt wanneer deze ontgrendeld is. Je kunt de instellingen voor veegbewegingen wijzigen door in de Nuki-app op je Smart Lock te tikken en de instellingen van het slot te openen. Kies vervolgens helemaal onderaan voor "Actie voor...": "Veeg naar links" of "Veeg naar rechts" om de functie zelf in te stellen.

Meer informatie over het vergrendelen van je Smart Lock kun je hier vinden:
Direct vergrendelen aan het Smart Lock
Auto Unlock