App-instellingen

Om de instellingen van de app te wijzigen, open je het menu van de Nuki-App (linksboven) en ga je vervolgens naar "App-instellingen".

Hier kun je instellen of er een toon afgespeeld wordt en/of de telefoon trilt bij een succesvolle vergrendelingsactie en fouten.

Daarnaast kun je hier de Authenticatie en ook de Waarschuwen wanneer de deur opengaat. in-/uitschakelen.