Android-toestellen zonder Google Play Services

Om alle functies van de Nuki-app op Android-toestellen te kunnen gebruiken, is Google Play Services nodig.

Google Play Services is absoluut noodzakelijk om de volgende functies van Nuki te kunnen gebruiken:

• Locatieservices
  • Pushberichten

Er zijn fabrikanten van smartphones (bijvoorbeeld Huawei) die op sommige toestellen geen Google Play Services aanbieden. Of je smartphone Google Play Services ondersteunt, kun je hier nagaan.

De volgende functies van Nuki zijn niet beschikbaar op een smartphone zonder Google Play Services:

• De locatie van het elektronische deurslot kan niet worden vastgelegd of gewijzigd.
    • De Auto Unlock-functie kan niet worden gebruikt, omdat er geen locatiebepaling op de achtergrond mogelijk is.
    • Smart Notifications en Smart Warnings kunnen niet worden gebruikt, omdat er geen locatiebepaling op de achtergrond mogelijk is.
    • Nuki kan ook geen waarschuwing bij het openen van de deur op afstand weergeven, omdat het niet mogelijk is de locatie te bepalen en de Nuki-app niet weet wanneer je niet in de buurt van je deur bent.

Tags: Huawei, Honor