Het Keypad instellen

De Nuki App begeleidt je bij het instellen van je Nuki Keypad.

Als je de Keypad al hebt gemonteerd, kun je de Nuki-app op je telefoon openen om de Keypad in te stellen. Open het menu (linksboven) en selecteer “Keypad” onder “Mijn apparaten beheren”. De app zal je door de nodige stappen leiden:

1. Selecteer het apparaat dat je met je Keypad wilt verbinden.
De Nuki-app toont alle apparaten die met de Keypad kunnen worden verbonden. Kies de Nuki-toegangsoplossing die je via de Keypad wilt bedienen.

2. Zet de Keypad in de onderhoudsmodus.
Houd de knop Terug (◀) vijf seconden ingedrukt, tot de LED’s op de Keypad knipperen.

3. Stel je Beveiligingscode in
Stel je persoonlijke Beveiligingscode van zes cijfers in. Deze code beschermt je Keypad tegen ongeautoriseerde toegang. Meer informatie.
De Keypad en het Nuki-apparaat worden nu gekoppeld.

4. Kies een toegangscode
Als je wilt, kun je je eerste toegangscode al aanmaken.

5. Bedenk of je de deur ook met de Keypad op slot wilt doen
Als je wilt, kun je de Keypad gebruiken om je deur op slot te doen. Meer informatie.

Je Keypad is nu ingesteld en klaar voor gebruik!
Nadat je de Keypad hebt ingesteld, kun je de instellingen beheren in het gedeelte “Toegangsrechten” van de Nuki-app. Hier kun je ook tot tweehonderd verschillende toegangscodes voor vrienden en familie toewijzen.