Smart Lock aan Nuki Web toevoegen

Met de Nuki smartphone-app kun je een nieuw Nuki apparaat activeren voor je Nuki Web-account

Om het Nuki Web-platform te gebruiken, moet je de Nuki smartphone-app gebruiken om Nuki Web te activeren. Tik op het gewenste Nuki apparaat in de Nuki-app en open de instellingen. Selecteer vervolgens "Functies en configuratie". Hier kun je vervolgens je Smart Lock activeren onder "Nuki Web activeren". Volg hiervoor de instructies in de Nuki-app.

Let op: Om Nuki Web te activeren heb je een toegang op afstand nodig.

Als je Nuki Web wil gebruiken om meerdere Nuki apparaten te beheren, dien je om veiligheidsredenen elk Nuki apparaat afzonderlijk te activeren om ze in je Nuki Web-account beschikbaar te maken.