Gebruikers beheren

Om gebruikers te beheren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens "Toegangsrechten". Daarna zie je welke gebruikers al rechten hebben en kun je deze beheren. Je kunt ook nieuwe mensen uitnodigen om van je Smart Lock gebruik te maken. Wanneer je online toegang hebt tot het apparaat, werkt dit zelfs van grote afstand.

Om snel nieuwe mensen uit te nodigen om van je Nuki gebruik te maken, kun je ook direct op "Persoon uitnodigen" in het menu (linksboven) klikken.

Meer informatie over het toevoegen van gebruikers vind je hier:
Smart Lock-gebruikers toevoegen