Apple HomeKit

Met de "HomeKit-Integration" kun je de Nuki Smart Lock eenvoudig integreren in je Smart Home

Je kunt je Nuki Smart Lock dan beheren via de Apple Home-app en Siri.

De HomeKit-code om je Nuki Smart Lock te integreren vind je

- aan de achterkant van het Smart Lock 3.0 (Pro).

- aan de onderkant van het Smart Lock 2.0.

- en in het boekje dat als bijsluiter bij het Smart Lock geleverd wordt.

Nuki Smart Locks van de 1e generatie (voor herfst 2018) zijn niet compatibel met HomeKit.

Je kunt je HomeKit-code niet scannen?

Indien de app een foutmelding weergeeft wanneer je de HomeKit-code uit de verpakking van het Smart Lock scant, kun je proberen de HomeKit-code aan de achterkant van je Smart Lock 3.0 (Pro) te scannen; deze code werkt gegarandeerd.
Obleget: De HomeKit-code om je Nuki Smart Lock 2.0 te integreren vind je aan de onderkant van het Smart Lock 2.0.

Heb je de sticker met de HomeKit-code verwijderd en heb je deze niet meer ergens anders beschikbaar? Neem dan contact op met Nuki Support.

Stuur alsjeblieft meteen ook je Smart Lock-ID met het verzoek mee. Zo kan het Nuki-team je aanvraag snel verwerken. Je kunt je ID vinden door in de Nuki-app op het gewenste Smart Lock te tikken en de "Functies en configuratie" te openen.