Wat moet ik doen of juist niet als ik mijn smartphone niet bij me heb of de batterij is leeg?

Er zijn verschillende mogelijkheden om zonder smartphone je huis binnen te komen:
1. Je kunt nog steeds gebruikmaken van je bestaande mechanische sleutel.
2. Je kunt iemand anders die toegang heeft (vrienden, familie) vragen de deur voor jou te openen.
3. Er zijn daarnaast goede alternatieven om je deur simpel en snel te openen zonder smartphone, zoals de Nuki Keypad en de Nuki Fob.

Wanneer de batterijen nog maar voor 20% capaciteit hebben, zal Nuki je daar via de Nuki-app en direct op de Smart Lock op attenderen. Zodoende heb je genoeg de tijd om de batterijen van je Smart Lock te vervangen. Meer informatie over batterijen vind je hier.