Heb ik de Bridge ook nodig als ik de Smart Lock wil gebruiken met de Matter?

Om Matter te kunnen gebruiken, heb je geen toegang op afstand nodig.

Je kunt je Smart Lock op afstand bedienen met behulp van de Smart Home-app en een passende Smart Home-hub. De functies in de Home-app zijn echter beperkt in vergelijking met de Nuki-app.

Voor toegang tot alle functies, adviseren we het activeren van toegang op afstand via Thread of het gebruik van de Nuki Bridge of van de geïntegreerde wifi-module in de Pro-versie.