Kan ik meer dan één Nuki-apparaat met één Keypad gebruiken?

Je Keypad kan maar met één Nuki-apparaat zijn verbonden.

Als je je Keypad aan een nieuwe Nuki-apparaat koppelt, wordt de verbinding met de eerder gebruikte Keypad verbroken. Dit gebeurt automatisch als je de nieuwe Nuki-apparaat met je Keypad verbindt.
Je kunt met behulp van de Nuki-app tot 200 individuele toegangscodes voor je Keypad aanmaken. Wanneer je online toegang hebt tot het apparaat, werkt dit zelfs van grote afstand.
Met de Keypad 2.0, kun je naast je toegangscodes nog 20 vingerafdrukken aanmaken.