Hoe kan ik Keypad-rechten toewijzen of intrekken?

Je kunt met behulp van de Nuki-app tot 200 individuele toegangscodes voor je Keypad aanmaken.

Toegangscode aanmaken
1. Open in de Nuki-app de instellingen van het Nuki-apparaat dat is verbonden met de Keypad.
2. Selecteer "Toegangsrechten" > "Keypad".
3. Gebruik de optie "Toevoegen" om een nieuwe toegangscode aan te maken.

Toegangscode verwijderen
1. Open in de Nuki-app de instellingen van het Nuki-apparaat dat is verbonden met de Keypad.
2. Selecteer "Toegangsrechten" > "Keypad". Nu zie je de reeds geautoriseerde toegangscodes.
3. Tik op de gewenste toestemming om deze te bewerken of te verwijderen.