Ik ben mijn inloggegevens voor Nuki Web kwijt. Wat kan ik doen?

Als je bent vergeten welk e-mailadres je voor Nuki Web hebt gebruikt, zullen we de Nuki Web account die we voor jou hebben geactiveerd graag even nakijken. Ter bevestiging hebben we dan wel je Smart Lock ID nodig. Om veiligheidsredenen moet je ons een schermafdruk van de Smart Lock ID van de Nuki-app sturen (Instellingen > Functies en configuratie) samen met een foto van de achterzijde van je Smart Lock waar de Smart Lock ID duidelijk op te zien is. Nadat we onze check hebben uitgevoerd, zal het ondersteuningsteam van Nuki je laten weten wat de volgende stappen zijn.