Smart Door Remote Access via Nuki Bridge

De Smart Door is compatibel met de Nuki Bridge en dus op afstand bedienbaar.

De Remote Access moet worden geactiveerd door in de Nuki-app een activeringscode in te voeren.

Om de Remote Access te activeren voor je Smart Door, tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en voer je de instellingen in. Ga dan naar “Functies en configuratie”. Hier vind je dan de optie “Remote Access”, die je kunt activeren of kopen.

Als het invoeren van de activeringscode gelukt is, kun je je Smart Door koppelen aan de Nuki Bridge.
Hier kun je instructies vinden voor hoe je je Nuki apparaat koppelt aan de Bridge.

Per Smart Door heb je één Remote Access activeringscode nodig, en daarna kan elke gebruiker van deze Smart Door op afstand toegang krijgen via de Nuki-app.

Opgelet: Je kunt de Remote Access een maand lang gratis uitproberen. Na 30 dagen moet je in de Nuki-app een activeringscode voor de Remote Access invoeren.