Smart Door Remote Access via Nuki Bridge

De Smart Door is compatibel met de Nuki Bridge en dus op afstand bedienbaar.

Na de proefperiode van een maand moet de afstandsbediening worden geactiveerd door in de Nuki-app een Remote Access activeringscode in te voeren. Als de Remote Access Activeringscode niet meteen is meegeleverd vanaf het moment dat de monteur de Smart Door installeerde, kun je er via de Nuki-app ook achteraf nog een los bijbestellen.

Om de Remote Access te activeren voor je Smart Door, tik je in de Nuki-app op de gewenste Smart Door en voer je de instellingen in. Ga dan naar “Smart Door beheren”. Hier vind je dan de optie “Remote Access”, die je kunt activeren of kopen.

Per Smart Door heb je één Remote Access activeringscode nodig, en daarna kan elke gebruiker van deze Smart Door op afstand toegang krijgen via de Nuki-app.