Interactie met Alexa

Met de Nuki Skill voor Amazon Alexa kun je jouw Nuki Smart Lock eenvoudig bedienen via Alexa.

Alexa haalt de naam van het apparaat op van je Nuki Web account. Als je de naam wilt wijzigen of Alexa herkent de naam van je Nuki apparaat niet, verander die dan meteen in je Alexa-app.

- “Alexa, open Nuki.”
- “Alexa, laat Nuki de deur op slot doen.”
- “Alexa, open de deur met Nuki.”   (pincode vereist)
- “Alexa, laat Nuki de deur ontgrendelen.”   (pincode vereist)
- “Alexa, ontgrendel de deur met Nuki.”   (pincode vereist)
- “Alexa, laat Nuki Lock 'n' Go uitvoeren.”   (pincode vereist)
- “Alexa, vraag Nuki naar de status.”
- “Alexa, vraag Nuki wie de deur op slot gedaan heeft.”
- “Alexa, vraag Nuki naar het vergrendelingslog.”

Lees hier meer:
Amazon Alexa Skill activeren
Functies via Amazon Alexa

Opgelet: Om de Nuki Skill te gebruiken heb je een Nuki Web account nodig.