Nuki Action voor Google Assistent

Beheer je Nuki Smart Lock met de Google Assistant

Ondersteunde functies

- Deur vergrendelen
- Deur ontgrendelen of openen (PIN nodig)

Om je Smart Lock met Google Assistant te bedienen, heb je een online toegang en een gratis Nuki Web-account nodig.

Interactie met Google

Dit zijn een aantal van de ondersteunde spraakcommando’s:
"Ok Google, vergrendel de deur."
"Ok Google, ontgrendel de deur." (PIN nodig)

In de commando's moet de naam van het apparaat worden gebruikt (in het voorbeeld hierboven "deur").



Was dit artikel nuttig?



Contact us

Support Hotline Vanwege het hoge aantal aanvragen, moeten wij u helaas informeren dat onze hotline momenteel niet beschikbaar is. We verzoeken u vriendelijk om uw vraag of opmerking in the sturen via het contact formulier.

Email Support Send us an email, if you have any questions.
We are happy to help.


Support aanvraag

Supporto Nuki ondersteuning