Wat kan ik doen als mijn Fob de deur niet met een druk op de knop vergrendelt?

Kijk eerst of je de Smart Lock van binnenuit kunt bedienen. Als je van buitenaf problemen ondervindt, kan het zijn dat het bereik wordt ingeperkt door verzwaarde deuren of afschermende materialen. De LED signalen op de Fob geven de reden aan waarom het vergrendelen niet werd uitgevoerd. Als de Fob geen storingen in de verbinding aangeeft of als hij van binnenuit wel goed werkt, probeer het dan opnieuw na het vervangen van de batterijen.