Ik ben mijn beveiligingscode vergeten. Hoe moet ik mijn Nuki Keypad nu beheren?

Wanneer je het Nuki Keypad voor de eerste keer instelt, geef je een 6-cijferige beveiligingscode op. Hiermee bescherm je het Keypad tegen toegang door onbevoegden. De beveiligingscode moet dan iedere keer ingevoerd worden als je Keypad-instellingen wilt wijzigen of een ander Smart Lock wilt koppelen.

Als je de beveiligingscode bent vergeten, neem dan contact op met Nuki Support. Om je zo snel mogelijk verder te kunnen helpen, hebben we de volgende informatie nodig:
1. Keypad ID
2. Factuur