Het Nuki Box resetten

Wanneer je alle informatie van je Nuki Box wilt wissen, hoef je die alleen maar uit je Nuki Box beheersaccount te verwijderen.

Selecteer daarvoor bij "Apparaten" de Nuki Box. Klik op het menu in de rechterbovenhoek (de drie puntjes) en kies "Wissen".

Door de Nuki Box in je Nuki Box beheersaccount te wissen, verwijder je alle toegangsrechten en gegevens van het apparaat.
De Nuki Box kan nu worden toegevoegd aan een nieuwe Nuki Box beheersaccount.



Was dit artikel nuttig?



Contact us

Support Hotline Vanwege het hoge aantal aanvragen, moeten wij u helaas informeren dat onze hotline momenteel niet beschikbaar is. We verzoeken u vriendelijk om uw vraag of opmerking in the sturen via het contact formulier.

Email Support Send us an email, if you have any questions.
We are happy to help.


Support aanvraag

Supporto Nuki ondersteuning