De Power Pack is niet volledig opgeladen

De gemiddelde laadtijd om je Power Pack weer helemaal op te laden is ongeveer tien uur. Tijdens het laden zal de LED van je Power Pack één keer per seconde knipperen. Zodra de Nuki Power Pack volledig is opgeladen gaat de LED uit.

Houd er rekening mee dat de Power Pack pas echt helemaal opgeladen kan worden nadat hij drie tot vier keer opgeladen is geweest. Het laden begint pas als het laadniveau tot onder de 75% is teruggevallen. Dat is om de batterijen te sparen.

Als jouw Power Pack niet of niet voldoende oplaadt, volg voor de probleemoplossing dan de volgende stappen:

Type batterij
Kijk welk type batterij er in de Nuki-app staat ingesteld. Daarvoor moet je in de Nuki-app op de desbetreffende Smart Lock tikken en de instellingen openen. Ga dan naar “Smart Lock beheren” > “Type batterij”. Stel het type batterij handmatig in op “Nuki Power Pack”.

Software
Er kunnen zich soms problemen voordoen vanwege verouderde software. Controleer daarom of je op je Smart Lock ook echt de nieuwste softwareversie hebt. Daarvoor moet je in de Nuki-app op de desbetreffende Smart Lock tikken en de instellingen voor het slot openen. Ga dan naar “Smart Lock beheren” en kies “Firmware-update”. Volg de aanwijzingen in de Nuki-app om de firmware voor je Smart Lock te laten bijwerken.

Controleer het apparaat voor de stroomtoevoer
Houd er rekening mee dat de stroomtoevoer van wisselende kwaliteit kan zijn. Wanneer je problemen ondervindt bij het laden van de Power Pack, is het aan te raden het eens te proberen met een andere stroomvoorziening.
We hebben ook al gezien dat onder bepaalde omstandigheden de Power Pack pas na twee of drie keer laden volledig wordt opgeladen.
Wij adviseren de met je bestelling meegeleverde Nuki laadkabels te gebruiken.

Opgelet:Je Nuki Power Pack is bij levering vooraf al geladen. Daarom is het meestal niet nodig je Nuki Power Pack bij ontvangst eerst op te laden. Mocht je je Power Pack toch eerst willen opladen, weet dan dat het laden niet begint zolang het laadniveau van de Power Pack boven de 75% blijft.